Goedkoop alles in 1 pakket

Wie puur en alleen op zoek is naar een goedkoop alles in 1 pakket is waarschijnlijk het beste af bij ofwel provider Online ofwel provider Tele2. De reden hiervoor is dat zij hoge kortingen op hun alles in 1 pakket geven gedurende een vrij lange periode. Als u de halve looptijd van uw alles in 1 pakket kunt rekenen op korting weet u ook u dan vele malen goedkoper uit zult zijn als bij bijvoorbeeld provider Telfort die gedurende de gehele looptijd een zelfde tarief aanhoudt.

De kortingen waar het over gaat bij bovengenoemde providers ligt bij de aanbiedingen die ze regelmatig hebben boven de 50%. Dat is dus absoluut meer dan de moeite waard. Dit is uiteraard een welkomst korting, dus wanneer u uw pakket over een jaar mocht verlengen zult u uiteraard niet weer een korting tegemoet kunnen zien.

Overstappen alles in 1

Omdat er dus providers zijn die werken met welkomst kortingen is het een idee zo nu en dan een overstap te maken. Dit doet u uiteraard alleen als u altijd gewoon een lage prijs voor uw alles in 1 pakket wilt betalen of wanneer u ontevreden bent over uw provider. Is alles bij uw huidige provider naar wens, dan is het een risico om over te stappen omdat u nooit helemaal weet wat u ervan kunt verwachten (behalve dan weer een welkomst korting indien u voor een bepaalde provider kiest).

Previous post:

Next post: