Pakketvormen

U kent natuurlijk alles in 1, maar alles in 1 is niet het enige pakket waaruit u de keuze heeft. Als u echt wilt gaan voor zowel internet, televisie als telefonie, dan is een alles in 1 pakket vanzelfsprekend wel de enige uitweg en dan raden we u ook zeker aan om hiervoor te gaan kiezen. Het kan ook zomaar zijn dat de pakketten zoals die hieronder beschreven staan in verhouding goedkoper zijn dan dan de alles in 1 pakketten. Dit verschilt per provider en daarom raden we ook zeker aan onze vergelijkingstool te gebruiken. Hiermee kunt u eenvoudig switchen tussen de pakketten en makkelijk de prijzen en specificaties vergelijken.

Pakket internet en televisie

Er is ook het pakket waarbij alleen internet en televisie zijn inbegrepen. Dit zijn over het algemeen ook scherp geprijsde pakketten en in principe hebben ze dezelfde kwalificaties als bij een alles in 1 pakket, alleen zit nu de telefonie er niet bij. Of het beter is om voor internet en televisie te kijken zal moeten blijken als u gaat vergelijken. De kans bestaat zeker dat dit het geval is.

Pakket internet en telefonie

Bij dit pakket staat internet samen met telefonie centraal. Het zijn vaak niet de duurste pakketten, omdat van de 3 diensten telefonie over het geheel genomen de goedkoopste is. Daar komt natuurlijk wel bij dat u bij telefonie nog wel zult moeten betalen voor gebelde minuten en dat het bedrag dus kan oplopen naar gelang u meer gaat bellen.

Next post: