Regio

Uit welke providers u de keuze heeft is volledig regio gebonden. Woont u in Limburg, dan heeft u de keuze uit hele andere providers dan wanneer u woonachtig bent in Friesland. Daar zitten dus de verschillen. Wij weten bijvoorbeeld uit ervaring dat een provider als Zeelandnet (welke vanzelfsprekend alleen levert in Zeeland) erg goedkoop kan zijn, maar dus als grote nadeel heeft dat ze zeer regiogebonden zijn en bij wijze van spreken dus niet in Noord-Holland kunnen leveren. Komt u echter uit Zeeland, dan is de kans groot dat Zeelandnet de goedkoopste alles in 1 pakketten kan leveren.

Vul uw postcode in en ontdek uit wie u de keuze heeft

U denkt misschien: Waarom moet ik altijd mijn postcode invullen voordat ik iets kan vergelijken wat internet of televisie gerelateerd is? Nou, dat komt dus omdat providers niet overal hun diensten kunnen leveren. Door uw postcode in te voeren kan er direct in uw regio worden gekeken en een passende vergelijking worden opgesteld.

Door uw postcode in te voeren verdoet u ook niet uw tijd met het vergelijken van providers die wellicht helemaal niet in uw regio leveren. Het heeft dus alleen maar voordelen en met een postcodecheck bent u in een paar minuten klaar en weet u precies wie de goedkoopste diensten kan leveren.

Previous post:

Next post: