Snel internet

De mogelijkheid om snel te kunnen internetten speelt voor de ene persoon een grotere rol dan voor de ander. Als u snel internet dus belangrijk vindt zou het geen probleem moeten zijn dat u hier wat geld in investeert in de vorm van een duurder alles in 1 pakket. Immers zal het goedkoopste alles in 1 pakket over het algemeen ook een lager internet snelheid met zich meebrengen. Als lage internet snelheid rekenen we 10 Mb/s. Een gemiddelde internet snelheid ligt zo ergens tussen de 20 en 30 Mb/s. Hiermee kunt u dan ook zeer goed uit de voeten komen. Overigens kan dit met 10 Mb/s ook wel, maar verwacht er niet teveel van. In de regel is het namelijk zo: Betaalt u weinig, dan krijgt u weinig.

Snelheid hangt samen internet variant

U heeft in ‘Kabel of ADSL?’ al kunnen lezen dat de internet variant die u kiest ook zeker van invloed kan zijn op hoe snel uw internet uiteindelijk is. Het is namelijk geen geheim dat internetten via de kabel over het algemeen qua maximale internet snelheid dichterbij de snelheid zal zitten die de provider zegt te kunnen halen met een bepaald pakket. Bij ADSL bent u toch wel gedeeltelijk afhankelijk van de centrale.

Wilt u snel internet? Begin dan met het vergelijken van alles in 1 pakketten en leg de focus op de internet snelheid die wordt aangeboden.

Previous post:

Next post: