Verbintenis

Wanneer u kiest voor alles in 1 gaat u voor een bepaalde tijd een verbintenis aan met uw provider. Hoelang deze verbintenis is verschilt per providers, maar over het algemeen geldt een tijd van 1 jaar voor een verbintenis. Er zijn ook providers die alleen verbintenissen voor 2 jaar aangaan en daarnaast zijn er nog providers die u de optie geven om maandelijks uw verbintenis te ontbinden.

Hoe zit het met overstappen?

Als u een nog lopende verbintenis heeft zult u vaak wel wat moeilijkheden ervaren wat betreft overstappen. Dit komt omdat u uw verbintenis wilt ontbinden en hier vaak wel wat onkosten bij om de hoek komen kijken. Vaak kunt u in uw overeenkomst wel terugvinden wat de procedure is wanneer u uw verbintenis tussentijds wilt ontbinden.

Als de periode van uw verbintenis voorbij is kunt u vaak gewoon maandelijks uw abonnement bij uw provider opzeggen. Hier geldt dan veelal een opzegtermijn van 1 maand, maar ook hier kunt u weer de voorwaarden die staan vermeld in uw overeenkomst voor raadplegen.

Overstappen van providers voor internet is niet erg populair omdat mensen toch niet graag overstappen. Maar hoe staat u daar tegenover als wij u vertellen dat u tot honderden euro’s kunt gaan besparen indien u overstapt. Dit is natuurlijk niet altijd zo, maar veel mensen betalen toch echt wel veel te veel voor diensten die elders stukken goedkoper zijn. Doe maar eens een vergelijking en zie het met uw eigen ogen.

Previous post:

Next post: